Pretekli dogodek
28. nov - 1. dec 2018

11. Evropska konferenca o javnem zdravju - EPH

Javno zdravstvo se sooča z novimi izzivi in ​​novimi možnostmi za izboljšanje zdravja in dobrega počutja prebivalstva v Evropi. Epidemiološki in demografski prehodi zahtevajo trajnost prihodnjega zdravstvenega varstva in kakovost življenja naraščajočega števila kroničnih bolnikov. Čeprav so nalezljive bolezni v teh dneh bolje nadzorovane, cepljenjem vse bolj vzbuja tudi dvome.
Konferenca EPH v Ljubljani je poudarila pomen partnerstev različnih deležnikov za izboljšanje zdravja prebivalstva, ki so še posebej pomembna v lokalni skupnosti, kjer ljudje živijo in delajo. Odločevalci in strokovnjaki iz različnih sektorjev ter nevladnih organizacij morajo pri vzpostavljanju blaginje prebivalstva sodelovati in ukrepati z dviganjem kvalitete življenjskih pogojev, osveščanjem idr. Konferenca je bila med medijsko odmevnejšimi strokovnimi srečanji pri nas v letu 2018.

11. Evropska konferenca o javnem zdravju - EPH

28. nov - 1. dec 2018
Več terminov

Kotizacija

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI