28. nov. 2023 19:30

Glenn Miller Orchestra - Best of!

Prireja: VignaPR in Koda Events

Legendarni Glenn Miller Orchestra, popolna mešanica popa, jazza in rock glasbe in prava glasbena poslastica za vse ljubitelje odlične glasbe, je eden najbolj priljubljenih orkestrov na svetu. Zaradi svojega unikatnega, popolnoma drugačnega izvajanja koncertov in posebnega vzdušja, so dogodki Glenn Miller orkestra po vsem svetu vnaprej razprodani. Samo v Evropi je imel orkester že več kot 5.000 koncertov in približno 5 milijonov obiskovalcev. Po številnih razprodanih koncertih po Nemčiji, Italiji, Rusiji, Franciji, Belgiji, Avstriji, Luxembourgu, Švici, na Finskem, Norveškem in ostalih evropskih državah se Glenn Miller Orchestra vrača tudi v Slovenijo. 

 

 

The World Famous Glenn Miller Orchestra directed by Wil Salden je popolna mešanica popa, jazza in rock glasbe in prava glasbena poslastica za vse ljubitelje odlične glasbe in starega dobrega swinga! 

Po razprodanem koncertu v Cankarjevem domu leta 2019 se slavni big band 28. novembra vrača v Slovenijo!

Glenn Miller Orchestra - Best of!

28. nov. 2023 19:30
28. nov. 2023 19:30
Več terminov

29,90 | 34,90 | 38,90 | 42,90 | 49,90 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI