Pretekli dogodek
21. okt. 2021 od 10:00 do 19:00

Karierni sejem MojeDelo.com

Prireja: Styria digital marketplaces, d.o.o.

To jesen je trg dela zelo dinamičen – poleg rekordnega števila zaposlitvenih oglasov se v Ljubljano vrača največji karierni sejem MojeDelo.com. V četrtek, 21. oktobra boste lahko v Cankarjevem domu stopili v neposredni stik z več kot 65 delodajalci, ki pospešeno iščejo nove zaposlene. Sejem bodo nadgradila vsebinsko bogata predavanja, med drugim boste lahko prisluhnili navdihujoči zgodbi legendarnega trenerja Zmaga Sagadina. Predavala bo tudi Katja Ujčič, strokovnjakinja na področju terapije za nadarjene, ki bo udeležencem pomagala odkriti njihove talente, osnovo na kateri zgradimo kariero ali najdemo zaposlitev, ki nam je pisana na kožo.

Spregovorila bo tudi Kaly Kolonič, ki bo razkrila učinkovite tike za urjenje spomina, in mnogi drugi. Na voljo bodo bodo še številne delavnice in karierna svetovanja.

S www.mojedelo.com, https://kariernisejem.com

 

Karierni sejem MojeDelo.com

21. okt. 2021 od 10:00 do 19:00
Več terminov

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI