Pretekli dogodek
16. nov 2019

TEDxLjubljana 2019

TED je neprofitna organizacija, ki je namenjena širjenju idej, večinoma v obliki kratkih in prodornih govorov. TED-ov začetek sega v leto 1984, ko je kot neprofitni projekt na konferenci združil tehnologijo, zabavo in oblikovanje (Technology, Entertainment, Design) ter inovatorjem ponudil oder za predstavitev svojih idej. Sedaj TED pokriva skorajda vse teme - od znanosti do podjetništva in globalnih vprašanj, v več kot 100 jezikih. TEDx je neodvisno organiziran dogodek z licenco TED-a. To omogoča skupnostim organizacijo lokalnih dogodkov z namenom širjenja inovativnih idej.

Leto 2009 ni zaznamovalo le začetek TEDx dogodkov, ampak tudi prvi TEDxLjubljana dogodek. Začelo se je z manjšimi dvoranami in predavalnicami, začetnimi spodrsljaji in veliko trdega dela. Z leti so se pridružili novi člani, ekipa se je večala, prav tako pa se je večalo zanimanje obiskovalcev. Z leti smo se preselili v Gallusovo dvorano Cankarjevega doma in postali največji ter najbolj prepoznaven TEDx dogodek v Sloveniji. Od leta 2009 smo gostili več kot 160 govornikov, ki so zbrali več kot 1.500.000 ogledov posnetkov. Letos bomo ponovno gostovali v Cankarjevem domu, kjer pričakujemo več kot 1.500 obiskovalcev.
 

 

TEDxLjubljana 2019

16. nov 2019
Več terminov

Kotizacija

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI