Pretekli dogodek
28. maj 2022 18:00

Super reva - odpovedano

Najbolj komičen krimič
Od 11. do 15. leta

Predstava Super reva je odpovedana. Ob istem terminu bo nadomestna predstava Reformatorji na odru.

Kupljena vstopnica za predstavo Super reva velja za nadomestno predstavo Reformatorji na odru in je ni treba menjati. Vsem abonentom abonmaja Ivan in vsem, ki ste za izven kupili vstopnice za predstavo Super reva ob bližajočem se koncu šolskega leta, za nadomestno predstavo Reformatorji na odru eno vstopnico podarimo. Prevzem do 9. maja 2022 oz. do zasedbe prostih mest. .Vstopnico prevzamete v Informacijskem središču CD ali pišete na e-naslov vstopnice@cd-cc.si.

Če ste predstavo Reformatorji na odru že videli, vam povrnemo kupnino. Vračilo bomo uredili v 14 dneh po prejetju pisnega zahtevka. Zahtevek lahko kupci vstopnic uredijo na daljavo; e-vstopnico, fotografijo ali sken vstopnice in podatke za nakazilo na TRR pošljejo na vstopnice@cd-cc.si.
 




Popoldan, ko staršev ni doma, veliko obeta. Razgrajaški Jure komaj čaka, da ga mlajši brat Lukec pelje na posebno, izjemno slastno torto. Pri vratih pozvoni prijateljica Tina, ki jo je pridni Lukec prav tako povabil na torto, toda slednjega ni od nikoder. Stvari se začnejo zapletati, ko poštar prinese paket za Lukca. Tina in Jure ga brez dovoljenja odpreta, v njem pa najdeta nepričakovano smrdljivo vsebino. Lukca še vedno ni od nikoder, Jureta in Tino pa obiskujejo nepričakovani gostje, ki ju spravljajo v paniko. Zgodba se hitro spremeni v napeto kriminalko s številnimi komičnimi zapleti, nepričakovanimi obrati in nenavadnimi vsiljivci. Komičen krimič razkriva, da so največji frajerji lahko tudi super reve in pridni fantki super barabe.

Super reva - odpovedano

28. maj 2022 18:00
28. maj 2022 18:00
Več terminov

10,00 EUR

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Avtorja besedila: Tatjana Doma in Jaša Jamnik
Režija: Jaša Jamnik
Dramaturgija: Tatjana Doma
Scenografija in kostumografija: Vasilija Fišer
Avtor glasbe: Mirko Vuksanović
 

Nastopajo: Igor Štamulak, Anja Drnovšek, Rok Matek

Koprodukcija: Gledališče Koper in Slovensko stalno gledališče, Trst

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI