Edini član IAPCO v Sloveniji

Mednarodna licenca profesionalnega kongresnega organizatorja, ki jo ima Cankarjev doma vse od leta 1980, našim partnerjem zagotavlja brezhibno in strokovno organizacijo kongresov, srečanj, konvencij in dogodkov. Ta vključuje zavezanost k upoštevanju pravočasnosti, učinkovitosti, finančne odgovornosti in dobrega upravljanja.

IAPCO zagotavlja kakovost. Merila za pridružitev mednarodnemu združenju profesionalnih kongresnih organizatorjev po svetu so natančno določena, med njimi je tudi izvedba desetih mednarodnih srečanj, med katerimi jih je vsaj pet z več kot štiristo udeleženci. Člani IAPCO so zavezani k letnemu preverjanju kakovosti storitev, ki jih zagotavljajo, kar je pogoj za obnovitev članstva. Strokovne standarde in preverjanje določajo izbrani člani združenja. Sledi tudi preverjanje pri naročnikih – partnerjih, lokalnem organizacijskem odboru in na kraju strokovnega srečanja, pri delegatih in razstavljavcih izbranega mednarodnega kongresa. IAPCO preverja tudi postopke organizacije strokovnega srečanja.

IAPCO PCO daje verodostojnost in znanje ter zagotavlja odličnost, priznano pri kongresnih kupcih in dobaviteljih po vsem svetu.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI