Kako kupim vstopnico prek spleta

Za nakup vstopnic morate biti prijavljeni v sistem s svojim e-naslovom in geslom, ki ju določite ob registraciji. Registracija je brezplačna in jo je treba opraviti samo pred prvim nakupom.

Nakup vstopnic preko spleta

1. korak – izberite sedeže

Za vsako izbrano predstavo kliknite na Izberite vstopnice iz dvorane. Odpre se dvorana izbrane predstave. Z miško označite želene sedeže (izbrani sedeži so obarvani modro).

Ko ste z izbiro zadovoljni, označite še plačilno sredstvo, s katerim nameravate vstopnice plačati, in kliknite na gumb K blagajni / plačaj.
 

2. korak – vnos podatkov plačila

Po izbiri plačilnega sredstva vas sistem samodejno preusmeri na stran za plačevanje, kjer vpišete zahtevane podatke.

Pri plačevanju s kreditnimi karticami se prikaže obrazec za vnos številke, cvc-kode (zadnje tri številke na podpisnem traku) in veljavnosti kartice.

Potrdite vnos. Ob uspešno opravljeni transakciji se izpiše naslednji korak.

Pri plačevanju z eMoneto boste preusmerjeni na strani zunanjega sistema za plačevanje. Sledite njegovim navodilom. Po uspešnem nakupu pridete do naslednjega koraka.

Če ste za plačilno sredstvo izbrali kartico Ivanka, vpišite njeno številko in PIN-kodo.

Ob izbiri katerega drugega plačilnega sredstva vas sistem samodejno preusmeri na naslednji korak.

Plačilni nalog morate poravnati v 24 urah od potrditve naročila, v rubriki Moj račun/Moji nakupi je nakup zapisan v 48 urah.
 

3. korak – potrditev nakupa

Če v tem trenutku še niste prijavljeni, sistem od vas zahteva prijavo. Če je to vaš prvi nakup v novi trgovini, se lahko registrirate tukaj ali prek povezave pod obrazcem za prijavo.

Ob tem koraku lahko ponovno preverite celoten nakup (izbira vstopnic, cene, plačilno sredstvo).

Ko ste pripravljeni izvesti plačilo, kliknite na gumb Potrdi in plačaj.
 

4. korak – vstopnica

Vstopnice so kupljene. print@home vstopnice si natisnete ali shranite v mobilni telefon (passbook, wallet, pdf …) in z njimi vstopate v dvorane.

 

Zahvaljujemo se vam za nakup in vam želimo veliko umetniških užitkov na prireditvah.

Pomoč

Če iskalnik posreduje obvestilo o napaki med nakupom ali se pojavijo druge očitne težave, kupec pred ponovnim poskusom najprej preveri stanje nakupov v rubriki Moji nakupi.

Pomoč kupcem vstopnic: ob delavnikih od 11. do 13. ure v Informacijskem središču CD ali na vstopnice@cd-cc.si.

Ob vstopu v dvorano velja vstopnica, kupljena s popustom za mlajše od 25, starejše od 65 in upokojence, le z osebnim dokumentom ali z upokojensko izkaznico.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI