28. okt. 2018 20:00

Tin Vodopivec - Rock’n’roll

Prireja: Tin Vodopivec Productions

Potem ko je lani uresničil svojo dolgoletno željo in izpeljal projekt 777, v katerem je v 7 dneh nastopil v 7 jezikih v 7 državah, se Tin Vodopivec vrača v Cankarjev dom s svojim četrtim samostojnim šovom stand-up komedije – Rock'n'Roll.  

Od leta 2006, ko je vstopil v pri nas še neraziskani svet stand-up komedije, je Tin doma in v tujini zbral že več kot tisoč petsto nastopov, v sedmih jezikih, v sedemnajstih različnih državah. Na tekmovanju The Funniest Person in the World (Najbolj smešna oseba na svetu) se je leta 2016 uvrstil med dvajset finalistov z vsega sveta, medtem ko smo ga nazadnje lahko gledali v predstavi Staro za novo z Borisom Kobalom, s katero sta prepotovala Slovenijo po dolgem in počez.

Nova predstava bo njegova najbolj iskrena, najbolj neposredna do sedaj – čaka nas torej sveža mešanica bizarnih doživetij, Tinovih opazk in novih avantur.

Tin Vodopivec - Rock’n’roll

28. okt. 2018 20:00
28. okt. 2018 20:00
Več terminov

15, 12* EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI