Pretekli dogodek
25. maj 2022 19:00

Tam, na robu pravljice živi …

Najlepše zgodbe za otroke iz prihajajoče zbirke Calvinovih pravljic pripovedujeta igralec Primož Pirnat in glasbenica Ana Kravanja.

Za otroke 6+

V Italijanskih pravljicah, kot jih je zapisal Italo Calvino, živijo kralji s tako dolgo brado, da jo morajo prečesavati štirje vojaki. Pa tudi nagajive vile, ki znajo kralju z glave ukrasti krono, in prebrisana dekleta, ki se ne ustrašijo lačnega volka. V gostem gozdu pravljic boste mimogrede srečali tudi začarane žabe in opice, ki se ponudijo princu za ženo, ter se tik pred poroko, da bo konec zagotovo srečen, spremenijo v lepo in dobro princeso. V Calvinov pravljični svet, poln razburljivih in duhovitih pravljic, bosta otroke odpeljala igralec Primož Pirnat in glasbenica Ana Kravanja. Produkcija: Cankarjev dom in Zavod Homo Narrans.


 

Tam, na robu pravljice živi …

25. maj 2022 19:00
25. maj 2022 19:00
Več terminov

Brez vstopnine

Lokacija: Mestna občina Nova Gorica

Organizacija: Kud Morgan v sodelovanju z Zavodom Homo Narrans, Cankarjevim domom ter Zvezo MINK v sklopu festivala Ubrane note in cikla Pretočnice.
 

Podpora: Mestna občina Nova Gorica

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI