Anketa za obiskovalce

Spoštovane obiskovalke, cenjeni obiskovalci Cankarjevega doma!

Pandemija koronavirusa je tako pri nas kot drugod po svetu pretresla naše življenje, prerazporedila prioritete in le počasi vsi vstajamo v novo stvarnost. Neprizanesljivo je virus posegel tudi v svet kulture. Odpovedati smo se morali skupnemu druženju pred odri, klepetu in izmenjavi mnenj o umetniških doživetjih ter pristnemu, živemu stiku z umetnostjo.

V Cankarjevem domu z optimizmom zremo v prihodnost ter sestavljamo in iščemo programske vsebine, ki bodo kot doslej predvsem kakovostne in izstopajoče, hkrati pa bodo omogočale upoštevanje vseh priporočil in navodil o varnem ogledu prireditev.

Da bi v novo sezono vstopili kar najbolje pripravljeni, vas prosimo, da odgovorite na nekaj anketnih vprašanj. Anketa je anonimna in pridobljeni podatki ne bodo javno objavljeni, temveč nam bodo v pomoč pri snovanju novih programskih vsebin v kratkoročni prihodnosti. Prav tako vas sodelovanje v anketi k ničemur ne zavezuje (denimo k nakupu abonmaja ali vstopnic).

Izpolnjevanje ankete vam bo vzelo približno dve minuti. Vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš čas ter dragocene odgovore in mnenja.

Izpolni anketo >>

Značke
Najbolj brano
Marylin Monroe, 1960; © Fondation Henri Cartier Bresson / Magnum Photos – od septembra dalje v Galeriji CD

Cartier-Bresson julija v palači Grassi, septembra v Cankarjevem domu

Simon Popek, Ženja Leiler, Uršula Cetinski in Saša Globačnik na odprtju Festivala dokumentarnega filma. (Foto: Iztok Dimc)

Vabljeni na malo teraso sredi ljubljane

Najpogosteje vas zanima …

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija: ENKI