Vstopnice za šole (in druge inštitucije VIZ)

Za skupinski obisk šol se je treba vnaprej dogovoriti.
T 01 24 17 161 E kristina.jermancic@cd-cc.si

Termine ponudimo vsako leto na začetku septembra. Če šolam ne ustrezajo, skušamo z nastopajočimi uskladiti datum po vaši želji šole,

Potrditev rezervacije
Rezervacijo potrdijo predstavniki šol z naročilnico. Pošljejo jo po pošti na naslov:
Cankarjev dom
Prešernova cesta 10
1000 Ljubljana

ali po e-pošti na naslov kristina.jermancic@cd-cc.si, takoj po rezervaciji. 

Na naročilnico je treba obvezno zapisati naslov, datum in uro predstave ter število obiskovalcev (otrok, učencev ali dijakov) in spremljevalcev (pedagogov oz. mentorjev). 
Če naročilnice CD ne prejme, sklepamo, da šola odpoveduje rezervacijo, in vstopnice ponudimo drugim obiskovalcem.  

Vstopnice CD praviloma pošlje po pošti. Če jih iz objektivnih razlogov ne pošljemo, jih pred predstavo šola prevzame v Informacijskem središču Cankarjevega doma (podhod Maxija). 
Morebitne spremembe mora šola sporočiti najpozneje deset dni pred prireditvijo.

Spremljevalci
Število spremljevalcev je na naročilnici treba zapisati ločeno od števila otrok. 
Priznavamo brezplačno vstopnico za spremljevalca na petnajst otrok, preostale vstopnice naročniku (vrtcu ali šoli) zaračunamo.

Vrnjene vstopnice
Če se kateri od otrok, učencev ali dijakov predstave ne more udeležiti, lahko njegovo vstopnico šola zamenja za dobropis, a samo če je odpovedana vstopnica vrnjena najpozneje pred začetkom prireditve v Informacijskem središču CD ali pri hostesi pred vhodom v dvorano. Po predstavi dobropisa ni več mogoče dobiti. Število vrnjenih vstopnic ne sme presegati 10% odstotkov vseh rezerviranih oz. naročenih vstopnic.

Plačilo vstopnic
Poleg vstopnic po pošti šola prejme tudi račun z osemdnevnim plačilnim rokom. Ob vračilu vstopnic vam pošljemo dobropis v ustreznem znesku.

Cene vstopnic in popusti
Cene vstopnic za prireditve, ki so v ponudbi za šole, so objavljene ob prireditvah. Priznavamo pa še: 10-odstotni popust pri nakupu vstopnic za šolske skupine iz Ljubljane in 15-odstotni popust za šolske skupine od drugod.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI