3. nov. 2019 20:00

Lola Astanova - ODPOVEDANO

Prireja: Pragma Music Entertainment

Spoštovani!

Koncert Lole Astanove, prireditev zunanjega organizatorja Songevents d.o.o., napovedan v nedeljo, 3. novembra, ob 20. uri v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, je odpovedan zaradi prestavitve turneje. 

Vstopnice, kupljene v Cankarjevem domu ali po spletu, nam posredujete po e-pošti vstopnice@cd-cc.si in uredili vam bomo vračilo kupnine na daljavo, ali najpozneje do 15. novembra 2019 obiščite Informacijsko središče (blagajno) CD, da vam vrnemo denar.

Dovolite, da vam ob tej priložnosti ponudimo še en izjemen klavirski recital vrhunskega pianista Alexandra Gadjieva, ki je eden tistih redkih slovenskih poustvarjalcev, o katerih glasbeni svet govori v superlativih. Vrata v glasbeno elito mu je odprla odmevna zmaga na mednarodnem tekmovanju Hamamatsu (Japonska, 2015), kjer je prepričal tudi prvo damo svetovnega pianizma Martho Argerich, svojo izjemnost pa je še utrdil z zmago na prestižnem mednarodnem tekmovanju Piano Masters Monte Carlo (2018).

Kupci vstopnic za koncert Lole Astanove lahko izkoristite 10-odstotni popust (*velja ob hkratnem vračilu vstopnic za koncert L. Astanove in nakupu za koncert A. Gadjijeva).           


Dodatne informacije: vstopnice@cd-cc.si

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
Cankarjev dom

Lola Astanova - ODPOVEDANO

3. nov. 2019 20:00
3. nov. 2019 20:00
Več terminov

36, 40, 45, 54 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI