27. jul. 2021 21:00

Mala terasa sredi Ljubljane: AKA Neomi

Premierna predstavitev

Saša Vipotnik, glas, besedila, pesmi; Mario Babojelić, kitara, priredbe; Dejan Slak, bas, klaviature; Marko Grubar, bobni; Igor Matković, trobenta

AKA Neomi je ljubljanska skupina, ki v različnih oblikah nastopa že od leta 2011, ko so izdali prvi album Poglej, ki je vseboval pesmi, ki so večini dobro poznane: Odpri oči, Čudovito in Poglej. Edina stalnica zasedbe je Saša Vipotnik, ki je (so)avtorica vseh komadov. Od pretežno akustičnega jazz pop-a so sedaj prešli na bolj surov izraz. Poigravajo se z različnimi stili in vplivi in se ne želijo stilsko omejevati. Januarja 2020 je izšel njihov album Beautiful Disasters, ki so ga predstavili v Ljubljani in na različnih koncih Slovenije. Na koncertu v Klubu CD bo skupina predstavila skladbe iz novega EP-ja, ki je nastal v času epidemije, ko se je svet ustavil, a je prišel navdih.
 

Mala terasa sredi Ljubljane: AKA Neomi

27. jul. 2021 21:00
27. jul. 2021 21:00
Več terminov

12,00 EUR

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

Uršula Cetinski

Blog Uršule Cetinski

Generalna direktorica CD,
Uršula Cetinski,
svoje misli o prireditvah
in drugem aktualnem dogajanju
v CD in širše
strne v kratke zapise.

Vabljeni k branju.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI