8. sept. ob 19. in 21. uri

Same babe in Jani Kovačič

Prireditev je skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev epidemije novega koronavirusa z 10. marca prestavljena na 8. september 2020.
Zasedba bo 8. septembra nastopila ob 19. in 21. uri, zato je že kupljene vstopnice treba zamenjati za nov termin.


Svojo željo po zamenjavi ure skupaj z vstopnicami lahko posredujete na e-pošto vstopnice@cd-cc.si ali zamenjavo uredite v informacijskem središču od 30. 8. 2020 do 1. 9.
Če se koncerta ne želite ali ne morete udeležiti, vam bomo izdali dobropis za drug dogodek ali vrnili kupnino.
 

Več o prestavljenih/odpovedanih prireditvah>>

Za vse informacije smo vam na voljo na info@cd-cci, vstopnice@cd-cc.si na telefonski številki 01/2417-299 vsak delovni dan med 11. in 13. ter 15. in 18. uro ter prek zasebnih sporočil na družbenih omrežjih CD.

 

Miha Nemanič, glas, orglice, tamburin, šejker; Marko Voljč, glas, trobenta, tamburin, šejker; Marko Jelovšek, glas, kontrabas, kitara; Matjaž Ugovšek - Ugo, glas, kitara; Viki Baba,glas, kitara; Jani Kovačič, glas, kitara

Zasedba Same babe, ki jo nekateri kritiki vztrajno opsujejo kot alter šansonjersko, se bo za tokratni nastop spojila z legendarnim kantavtorjem Janijem Kovačičem, ki že desetletja vztrajno preizprašuje svet okoli sebe. V delu programa bo Kovačič izvedel nekaj Babjih štiklov in Babe nekaj Janijevih zajedljivk, nato pa bodo združili moči ter zaigrali in zapeli vsi skupaj. Izbor pesmi ne bo sestavljen iz predvidljivih uspešnic, temveč iz pesmi, ki jih najverjetneje še niste slišali; Babe in Jani svoje občinstvo radi presenečajo in preizkušajo z vedno novimi izzivi.
 

Same babe in Jani Kovačič

8. sept. ob 19. in 21. uri
Več terminov

15 EUR
10* EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Uršula Cetinski

Blog Uršule Cetinski

Generalna direktorica CD,
Uršula Cetinski,
svoje misli o prireditvah
in drugem aktualnem dogajanju
v CD in širše
strne v kratke zapise.

Vabljeni k branju.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI