Pretekli dogodek
4. nov. 2022 19:30

Silence: Slovar norosti

"V norem svetu so le norci zdravi."
Akira Kurosava

Nastopajoči: Primož Hladnik, klavir in sintesajzerji;  Boris Benko, vokal; Matej Haas, violina; Marko Kragelnik, čelo; Igor Vićentić, klavir 

Društvo Pekinpah bo 4. novembra izdalo The Vocabulary of Madness, peti studijski album dueta Silence. Album bo istega dne koncertno predstavljen v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma. Duet bo s pomočjo gostov in izbrane, delikatesne iracionalnosti predstavil vse skladbe iz novega albuma in izbor starejših del.

The Vocabulary of Madness oziroma Slovar norosti, prvi studijski album dueta Silence v desetih letih, je nepričakovan album za nepričakovane čase. Gre za prvi vodič po univerzalnem, vse bolj priljubljenem jeziku. Norost je namreč jezik, ki ga vsi govorimo tekoče – še posebej takrat, ko to ni naš namen.
 

 

Silence: Slovar norosti

4. nov. 2022 19:30
4. nov. 2022 19:30
Več terminov

15,00 | 18,00 | 22,00 | 25,00 EUR

13,00 EUR * * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

Tonski mojster: Jure Vlahovič
Luč: Matjaž Bajc

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI