Večer nesrečnih koncev
17. okt. 2020 20:00

Večer nesrečnih koncev #2: Miti - prestavljeno

Pripovedovalsko-glasbena predstava

Skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev drugega vala epidemije koronavirusa je predstava Večer nesrečnih koncev #2: Miti, ki je bila napovedana v okviru 23. Pripovedovalskega festivala, prestavljena. Prizadevamo si  najti nadomestni termin. Nov termin bo objavljen na spletni strani in socialnih omrežjih Cankarjevega doma ter v e-novičniku Cankarjevega doma. 

Več informacij o vračilu kupnine in urejanju dobropisa >>
 

V okviru 23. Pripovedovalskega festivala

»Mitologija je bila v antiki predvsem vsem dostopna ustna disciplina, v okviru katere je bila izvedba pomembnejša od ‘ustaljene’ zgodbe. Vsaka nova različica, tudi vizualna, je bila tako enako ‘avtentična’ kot vse druge,« v svoji knjigi Antična miturgija piše Svetlana Slapšak. Mitske zgodbe pogosto naseljujejo odre in filmska platna, a redko jih imamo priložnost srečati v njihovi najprimarnejši obliki – pripovedovanju.

 

Pripovedovanje mitov je ustna disciplina.

 

Vstopnice, kupljene za Pripovedovalski festival 2020, je zaradi prerazporeditve sedežev in manjše zmogljivosti dvoran treba zamenjati.

Svetujemo brezstično menjavo, tako da nam skenirano ali e-vstopnico pošljete na vstopnice@cd-cc.si do vključno 12. oktobra 2020 ter pripišete, za kateri dogodek bi jo želeli zamenjati. 

Če se prireditev v novih terminih ne morete ali ne želite udeležiti, vam bomo do 12. oktobra  izdali dobropis ali vrnili kupnino. Dobroimetje ali vračilo lahko uredimo tudi mi. Prosimo, da nam pošljete vstopnice in podatke za vračilo (TRR) na vstopnice@cd-cc.si do vključno 12. oktobra

Zamenjavo vstopnic ali vračilo kupnine lahko uredite tudi pri blagajni Cankarjevega doma:
ob delavnikih je odprta od 11. do 13. in od 15. do 16., ob sobotah od 11. do 13. ure.

Hvala za razumevanje!

Cankarjev dom

Večer nesrečnih koncev #2: Miti - prestavljeno

17. okt. 2020 20:00
17. okt. 2020 20:00
Več terminov

7,50 EUR

5% popusta ob nakupu na cd-cc.si

idejna zasnova: Špela Frlic

Pripovedujeta: Aljaž Jovanović in Primož Pirnat
Glasba: Ana Kravanja in Tea Vidmar

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI