14. okt. 19:00

Razprava mladih o JEK 2

Prirejajo: študentje različnih fakultet Univerze v Ljubljani

 


 

Organizacijski odbor razprave mladih o JEK 2 sestavljamo študentje različnih fakultet, ki nas združuje radovednost, strast do načrtovanja dogodkov in želja po vključevanju v debate o temah, ki so pomembne za našo prihodnost.

Energetska prihodnost je ena izmed ključnih tem za trajnostni razvoj naše družbe in energetske samozadostnosti naše države. To smo prepoznali tudi mi, mladi, ki bomo nosilci posledic današnjih odločitev odločevalcev. Mladi moramo biti del te pomembne razprave, zato smo prešli od besed k dejanjem.

Naš cilj je organizirati široko razpravo mladih o izgradnji JEK 2 v Sloveniji, s perspektive različnih znanstvenih področij, ki bi bila čim bolj strokovna, apolitična in neodvisna. Nasloviti želimo vse ključne teme, kot so energetska samooskrba, varnostna, okoljska in korupcijska tveganja ter ekonomski vidik izgradnje.

Dogodek bo fotografiran in sneman s prenosom v živo na RTV MMC.

Nakup vstopnic

Razprava mladih o JEK 2

14. okt. 19:00
Več terminov

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI