9. sep. 09:30

Humor rešuje človeka

Posvet Bralnega društva Slovenije ob mednarodnem dnevu pismenosti

Ob 8.30 nas bodo pozdravili: predsednica BDS mag. Savina Zwitter, predsednik Društva Bralna značka Slovenije, književnik Marko Kravos, ter predstavnika Javne agencije RS za knjigo in Zavoda RS za šolstvo. 

Z referati bodo sodelovali: dr. Zvezdan Pirtošek, dr. Dragica Haramija, dr. Katarina Germšek, Pia Nikolič, Ciril Horjak in Tilka Jamnik. Moderator okrogle mize Večplastnost humorja bo Nik Škrlec, nastopili pa bodo: Juš Dovjak, dr. Miran Hladnik, Ivan Mitrevski, dr. Aksinja Kermauner, Slavko Pregl in Ðurđa Strsoglavec. 

Soorganizatorja posveta, ki poteka v sodelovanju z Ministrstvom za kulturo in Ministrstvom za vzgojo in izobraževanje, sta Cankarjev dom in Zavod RS za šolstvo. Dogodek je vključen v KATIS in Nacionalni mesec skupnega branja. 

Namenjen je vzgojiteljem, učiteljem, strokovnim delavcem (knjižničarjem, muzealcem, socialnim delavcem, psihologom) kulturnim delavcem in zainteresirani javnosti.

Zainteresirani se lahko prijavijo do 4. 9. 2024 na https://forms.gle/MPaXaKjLsrwbbdSHA, zaposleni v vzgoji in izobraževanju tudi v KATIS. Kotizacije ni. 
 

Humor rešuje človeka

9. sep. 09:30
Več terminov

Prost vstop

Klub CD, M1, M3-4, Steklena dvorana Lili Novy

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI