pripovedovalski festival
21. okt. 2020 20:00

Jama, reka, gozd – tam pa straši - odpovedano

Skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev drugega vala epidemije koronavirusa smo predstavo Jama, reka, gozd – tam pa straši  odpovedali.

Več informacij o vračilu kupnine in urejanju dobropisa >>
 


V okviru 23. Pripovedovalskega festivala

Narava, od katere so bili ljudje odvisni, so jo imeli radi in so se hkrati bali njene uničevalne sile, pred naše oči skozi nobene zgodbe ne stopi tako živo kot skozi zgodbe o bitjih, ki so jo naseljevala in o njihovih srečanjih z ljudmi. Še preden smo te pripovedi brali v knjižnem jeziku, so jih poslušali v narečjih, v narečni govor pa so, prav tako kot v zgodbe, vtisnjene gore in ravnice, grape in gozdovi, v katerih odzvanjajo. Pripovedovalci skoraj z vseh delov Slovenije na ta večer prinašajo strašljive zgodbe in narečja, v katera so bili rojeni.

 

Vstopnice, kupljene za Pripovedovalski festival 2020, je zaradi prerazporeditve sedežev in manjše zmogljivosti dvoran treba zamenjati.

Svetujemo brezstično menjavo, tako da nam skenirano ali e-vstopnico pošljete na vstopnice@cd-cc.si do vključno 12. oktobra 2020 ter pripišete, za kateri dogodek bi jo želeli zamenjati. 

Če se prireditev v novih terminih ne morete ali ne želite udeležiti, vam bomo do 12. oktobra  izdali dobropis ali vrnili kupnino. Dobroimetje ali vračilo lahko uredimo tudi mi. Prosimo, da nam pošljete vstopnice in podatke za vračilo (TRR) na vstopnice@cd-cc.si do vključno 12. oktobra

Zamenjavo vstopnic ali vračilo kupnine lahko uredite tudi pri blagajni Cankarjevega doma:
ob delavnikih je odprta od 11. do 13. in od 15. do 16., ob sobotah od 11. do 13. ure.

Hvala za razumevanje!

Cankarjev dom

Jama, reka, gozd – tam pa straši - odpovedano

21. okt. 2020 20:00
21. okt. 2020 20:00
Več terminov

9 EUR

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Pripovedujejo: Breda Podbrežnik, Agica Kovše, Rebeka Bogataj, Danijel Bogataj, Jani Kutin z glasbeniki skupine Bakalina Velika

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Uršula Cetinski

Blog Uršule Cetinski

Generalna direktorica CD,
Uršula Cetinski,
svoje misli o prireditvah
in drugem aktualnem dogajanju
v CD in širše
strne v kratke zapise.

Vabljeni k branju.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI