26. maj 2019 19:30

Posvečeno legendi filmske glasbe Enniu Morriconeju

Glasbeni poklon velikanu filmske glasbe, maestru Enniu Morriconeju, ki je v svoji karieri podpisal več kot 500 partitur za film in televizijo ter zanje prejel več nagrad: dva oskarja, štiri grammy award, štiri golden globe nagrade in enega zlatega leva! Prodal je preko 70 milijonov albumov, ob tem pa je ustvaril še več kot 100 orkestrskih, vokalno-instrumentalnih in komornih del!
Prireja: Koda Events d.o.o.

Vstop v Cankarjev dom bo v nedeljo, 26. maja, mogoč le iz podhoda Maxija oz. z Erjavčeve ceste. 
Zaradi medijskega središča ob volitvah v Evropski parlament, ki bo v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma, bodo ostali vhodi zaprti. 
 

Orkester "Ensemble Symphony Orchestra" bo pod taktirko maestra Giacoma Lopriena izvedel legendarne skladbe maestra Morriconeja, glasbene kulise filmov "Nuovo Cinema Paradiso", "Once Upon, "Time in the West", "Mission", "Malena", "Podlih osem" Quentina Tarantina ter kultnih filmov Sergia Leoneja "Za prgišče dolarjev", "Za dolar več" in "Dobri, umazani, zli".

Posvečeno legendi filmske glasbe Enniu Morriconeju

26. maj 2019 19:30
26. maj 2019 19:30
Več terminov

25, 30, 35, 38 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI