4. dec. 20:30

30. obletnica Jazz kluba Gajo

Prireja: Jazz klub Gajo

Pridružite se praznovanju v enem najbolj legendarnih jazz klubov v Ljubljani! Klub, ki že od leta 1994 navdušuje z vrhunskimi jazzovskimi večeri, praznuje svojo obletnico v velikem slogu. Za pravo glasbeno poslastico bodo poskrbeli izjemni vokalisti, kot so legendarni Oto Pestner, vrhunska vokalistka in učiteljica petja Irena Vidic, mladí, izobraženi in zelo nadarjeni jazzovski vokalistki Neža Okorn in Veronika Kumar, virtuozi na klavirju Renato Chicco, Peter Mihelič in Blaž Jurjevčič, kitarska mojstra Primož Grašič in Jani Moder ter štirje  »veličastni«, Saša Nestorović, Igor Lumpert, Jure Pukl in Lenart Krečič na saksofonu.

Big Band DOM (Dobrepoljski orkester mladih) pod vodstvom Braca Doblekarja vas bo popeljal na nepozabno glasbeno popotovanje, ki ga nikakor ne smete zamuditi.

Večer bosta dodatno popestrila znana slovenska pisatelja, Milan Dekleva in Aleš Berger.

Jazz Club Gajo je prvi pravi slovenski jazz klub z mednarodnim slovesom, ki je skozi leta gostil svetovne jazzovske velikane, kot so Mark Murphy, Sheila Jordan, Barry Harris, Terence Blanchard, James Morrison, Kenny Garrett, George Cables, Gregory Hutchinson … ter kar nekaj svetovno znanih, tudi z Nobelovo nagrado ovekovečenih pisateljev in pisateljic, vas vabi, da postanete del zgodovine jazza tudi vi!

 

Nakup vstopnic

30. obletnica Jazz kluba Gajo

4. dec. 20:30
Več terminov

15,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI