3. jun. 20:00

AC/DC Tribute Show "Highway to Symphony" s simfoničnim orkestrom

Prireja: ART partner CZ

Poslušati pesmi legendarnih AC/DC na koncertu v živo so sanje mnogih ljubiteljev rocka! “Highway to Symphony” je predstava, ki sanje spremeni v resničnost! Prvi in edini koncert s simfoničnim orkestrom je posvečen slavni skupini AC/DC s sodelovanjem posebej povabljenih umetnikov: Jack Frost (najboljši glas Bon Scotta) in skupina "The Jack". Analogov te predstave preprosto ni!
 
Dve epohi se bosta zbližali na odru v enem večeru! AC/DC in simfonični orkester, klasika in modernost. Močna energija koncertov ne bo pustila ravnodušnega nobenega od tisočih poslušalcev vseh starosti.
 
Kultno obdobje “visokonapetostnega” rock'n'rolla, ki neločljivo povezano z osebnostjo Bona Scotta, pooseblja uradni glas Bona – Jack Frost. Jack Frost je vokalist tribute zasedbe The Jack, najboljši glas Bona Scotta na svetu po mnenju klubov oboževalcev AC/DC!

Tudi drugo obdobje uspeha avstralskih rockerjev je povezano z Brianom Johnsonom, ki ga bo v predstavi poosebil gostujoči vokalist Dodo “Brian” Šimún.

"The Jack" je AC/DC tribute skupina in simfonični orkester "Lords Of The Sound", to sta 2 uri visokonapetostnega avstralskega rock'n'rolla v najboljši izvedbi v živo.
 
Občinstvo čaka eksplozivna obsežna predstava: najboljši hiti in kitarski rifi dveh obdobij avstralskih rockerjev, energija preplavljena čez rob, simfonične integracije in interpretacije hard rocka, osupljiv zvok, maksimalno blizek izvirniku! In kar je najpomembneje – so fantastična čustva do pesmi najljubših AC/DC!
 
Prvič poteka združitev rock'n'roll skupine AC/DC s simfoničnim orkestrom! Edinstvena predstava, čista energija avstralskega rocka, gonilni zvok in harmonija simfoničnega orkestra v novi barvi bodo dali fantastična čustva! Dve epohi AC/DC v enem programu – “Highway to Symphony”.
 

AC/DC Tribute Show "Highway to Symphony" s simfoničnim orkestrom

3. jun. 20:00
Več terminov

29,00 | 37,00 | 45,00 | 54,00 | 64,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI