24. sep. 2023 19:30

Koncert Richarda Claydermana

Prireja: Vitapop d.o.o.

Večni romantik, ki ga je nekdaj prva dama Amerike Nancy Reagan poimenovala kar princ romantike, s svojimi razprodanimi koncerti navdušuje občinstvo po vsem svetu.
Glasbeni velikan je kariero začel v sedemdesetih letih, zagotovo najbolj prepoznan je po znameniti skladbi Balada za Adelino, ki jo je prodal v neverjetni nakladi 22 milijonov izvodov. Njegovi koncerti so fenomen, ki v lastnem in prepoznavnem slogu nove romantike navdušujejo tako starejšo kot mlajšo generacijo. Z izvajanjem doživlja stoječe ovacije in privablja solze v oči.

Na koncertu v Cankarjevem domu bo mogoče prisluhniti njegovim največjim uspešnicam v okolju akustične Gallusove dvorane, obiskovalci pa bodo na video zaslonu lahko koncert doživeli tudi od blizu.

Na več kot 40-letni uspešni poti je Richard Clayderman odigral po vsem svetu več kot dva tisoč koncertov, posnel več kot tisoč dvesto skladb, prodal več kot 85 milijonov albumov ter osvojil 340 platinastih in zlatih plošč.

Koncert Richarda Claydermana

24. sep. 2023 19:30
24. sep. 2023 19:30
Več terminov

31,00 | 40,00 | 47,00 | 56,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI