19. okt. 18:00

Ne! je moč

Prireja: Mladinska knjiga Založba d. d.

Aljoša bo izid svoje nove knjigo pospremil še z enim izmed svojih talentov. Kot razprodan predavatelj in navdušujoč motivator bo s svojim novim predavanjem Ne! je moč zagotovil svežo motivacijsko poslastico za vse, ki si v svoje življenje želijo vnesti več stabilnosti, radosti in predvsem trdnih, zdravih meja. Ne zamudite enkratne priložnosti, da si novo knjigo zagotovite ob nepozabnem druženju s prijatelji v Cankarjevem domu, kjer bo dogodek pospremil še pogovor z avtorjem in podpisovanje njegove nove knjige.

 

Aljoša Bagola je kreativni velemojster in pionir priročniških uspešnic pri nas. Kot slovenski kreativni direktor desetletja se je po hudi izgorelosti umaknil iz oglaševalskih vod in svojo ljubezen do kreativnosti usmeril v pisanje knjig. Njegov prvenec Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke je navdušil bralke in bralce ter postal najbolje prodajana knjiga leta 2020 pri nas, njegova druga knjiga Srečo, prosim pa se je dve leti zatem zavihtela na drugo mesto najbolj prodajanih knjig. Obe knjigi se skupaj ponašata že s skoraj desetimi ponatisi doslej in sta uspešnici tudi na Hrvaškem. Aljoša je za svoj prispevek k ozaveščanju o pomembnosti duševnega zdravja prejel tudi nagrado fatalni moški in bil izbran za ambasadorja prve nacionalne kampanje proti stigmatizaciji duševnega zdravja pri NIJZ.


 

Ne! je moč

19. okt. 18:00
Več terminov

15 EUR, komplet knjiga Ne! je moč in vstopnica za dogodek: 39,99 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI