20. okt. 19:30

Wiener Mozart Orchester

Prireja: Situp d.o.o.

Znameniti dunajski orkester združuje le najboljše in vrhunske glasbenike odličnih dunajskih filharmoničnih in simfoničnih orkestrov, državnih oper in pomeni enega od vrhuncev glasbenih dogodkov ter pomemben in neprecenljiv del kulturnega in umetniškega življenja v avstrijski prestolnici.
S svojimi vnaprej razprodanimi koncerti v gala in najprestižnejši zlati dunajski dvorani Musikverein, ki v svetu velja za eno najboljših in znamenitih dvoran in jo lahko občudujemo na televiziji v neposrednem prenosu vsakoletnega tradicionalnega novoletnega koncerta, navdušujejo obiskovalce, ki prihajajo na njihove koncerte z vsega sveta.
 
Orkester ohranja tradicijo in kulturno dediščino vrhunske dunajske glasbe in kar najbolje in svojevrstno predstavlja glasbo velikanov. Seveda najprepoznavnejšega Wolfganga Amadeusa Mozarta.


Orkester se je s svojimi številnimi nastopi predstavil na najznamenitejših koncertnih prizoriščih, gostoval je po vsem svetu in nastopal v Ameriki, Kanadi, Italiji, Nemčiji, Koreji in številnih drugih državah. V sklopu letošnjih gostovanj bo nastopil tudi v Ljubljani.

Koncert bo nekaj prav posebnega tudi zato, ker bo orkester nastopil v kostumih in z lasuljami iz 18. stoletja, kar bo obiskovalcem pričaralo tipično dunajsko vzdušje tistega časa.
 

Wiener Mozart Orchester

20. okt. 19:30
Več terminov

48,00 | 54,00 | 64,00 | 79,00 | 99,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI