30. maj 20:00

Rock opera

Prireja: Koda Events d. o. o.

Obveščamo vas, da je Rock opera, napovedana za 25. oktobra 2020 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, prestavljena na 30. maj 2021.
Rock opera, napovedana za 7. decembra 2020 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, odpovedana.
Spoštovani!
 
Obveščamo vas, da je Rock opera, napovedana za 25. oktobra 2020 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma,  prestavljena na 30. maj 2021.
Rock opera, napovedana za 7.  decembra 2020 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma,  odpovedana.


 

Skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev drugega vala epidemije koronavirusa smo odpovedali oz. prestavili vse prireditve in začasno zaprli vse razstave.

Več informacij o vračilu kupnine in urejanju dobropisa >>
 Koncert je organizator, Koda Events., odpovedal zaradi trenutnih razmer in ukrepov Vlade RS, ki veljajo na področju izvedbe javnih prireditev.
 
Vstopnice, kupljene za koncert, veljajo tudi za nov termin. Če se koncerta v novem terminu ne morete ali ne želite udeležiti, vam lahko:
- uredimo menjavo za drug dogodek
Svetujemo brezstično menjavo, tako da nam skenirano ali e-vstopnico pošljete na vstopnice@cd-cc.si do vključno 1. novembra 2020 ter pripišete, za kateri dogodek bi jo želeli zamenjati. 
-  do 30. novembra 2020 izdamo dobropis ali vrnemo kupnino
Prosimo, da nam pošljete vstopnice in podatke za vračilo (TRR) na vstopnice@cd-cc.si do vključno 1. novembra 2020. 
 
Zamenjavo vstopnic ali vračilo kupnine lahko uredite tudi pri blagajni Cankarjevega doma:
ob delavnikih je odprta od 11. do 13. in od 15. do 16., ob sobotah od 11. do 13. ure.

Za karte kupljene v sistemu Eventim se obrnite na njihova prodajna mesta.
 
Hvala za razumevanje!

Cankarjev dom

Največje rock'n roll uspešnice v izvedbi Orkestra in zbora Srbskega narodnega opernega gledališča in Big benda iz Novega Sada

Več kot petdeset nastopajočih predstavlja uspešnice skupin Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Queen, Rolling Stones, AC / DC in številnih drugih, ki so se neminljivo zapisale v zgodovini rock glasbe.

Skladbe, ob katerih je odraščalo več generacij, priljubljene pa so tudi med mladimi, bodo v simfoničnih priredbah in v izvedbi odličnih glasbenikov zagotovo navdušile in znova očarale občinstvo: Stairway to heaven (Led Zeppelin), Another brick in the wall (Pink Floyd), Smoke on the water (Deep Purple), I can’t get no satisfaction (Rolling Stones), Highway to Hell (AC / DC), Somebody to Love, We will rock you, We are the champions in Bohemian Rhapsody (Queen) in druge.

Solisti in rock zasedba Orkestra in zbora Srbskega narodnega opernega gledališča in Big benda iz Novega Sada po razprodanih koncertih v Srbiji in na Hrvaškem obljubljajo, da bo tudi v Ljubljani večer nadvladala polna moč rock'n'rolla.

Rock opera

30. maj 20:00
Več terminov

29,90 | 34,90 | 36,90 | 39,90 | 44,90 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI