26. maj 20:00

Rock opera

Največje rock'n roll uspešnice v izvedbi Orkestra in zbora Srbskega narodnega opernega gledališča in Big benda iz Novega Sada
Prireja: Koda Events d. o. o.

Po navodilih Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) so zaradi povečane stopnje tveganja za prenos novega koronavirusa prestavljeni oz. odpovedani množični dogodki, natančneje vse prireditve za več kot sto ljudi. Organizator Koda Events sporoča, da je koncert ROCK OPERA, predviden za 29. 3. 2020 v Cankarjevem domu v Ljubljani, prestavljen na nov termin, 26. 5. 2020.
Že kupljene vstopnice veljajo za novi termin. Če vam ta datum ne ustreza, lahko vstopnice od jutri, 11., do 21. 3. vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili, in povrnjena vam bo kupnina. Več informacij o vstopnicah, kupljenih v Cankarjevem domu, na vstopnice@cd-cc.si
Termin dodatnega koncerta ROCK OPERA, ki je na sporedu 6. 6. 2020, ostaja nespremenjen.
Hvala za razumevanje.

Več kot petdeset nastopajočih predstavlja uspešnice skupin Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Queen, Rolling Stones, AC / DC in številnih drugih, ki so se neminljivo zapisale v zgodovini rock glasbe.

Skladbe, ob katerih je odraščalo več generacij, priljubljene pa so tudi med mladimi, bodo v simfoničnih priredbah in v izvedbi odličnih glasbenikov zagotovo navdušile in znova očarale občinstvo: Stairway to heaven (Led Zeppelin), Another brick in the wall (Pink Floyd), Smoke on the water (Deep Purple), I can’t get no satisfaction (Rolling Stones), Highway to Hell (AC / DC), Somebody to Love, We will rock you, We are the champions in Bohemian Rhapsody (Queen) in druge.

Solisti in rock zasedba Orkestra in zbora Srbskega narodnega opernega gledališča in Big benda iz Novega Sada po razprodanih koncertih v Srbiji in na Hrvaškem obljubljajo, da bo tudi v Ljubljani večer nadvladala polna moč rock'n'rolla.

Rock opera

26. maj 20:00
6. jun. 20:00
Več terminov

33'90, 36'90, 39'90, 44'90, 54'90 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija: ENKI