25. dec. 19:30

Šank Rock - Božični akustični koncert

Prireja: Situp d.o.o.

Letošnja pomlad in poletje bosta v znamenju prvih ljubezni, mladostnih pustolovščin in brezskrbnih dni, ki so jih spremljale nepozabne popevke skupine Šank Rock. Matjaž Jelen, Bor Zuljan, Cveto Polak in Aleš Uranjek se po izjemno uspešni rockerski turneji, s katero so obiskali legendarne žurerske kraje, zdaj pripravljajo še na akustično popotovanje po slovenskih gradovih, kulturnih domovih in drugih glasbenih prizoriščih, 25. decembra pa bodo s slavnostnim božičnim koncertom nastopili v Cankarjevem domu..

Skupina Šank Rock je leta 1996 v klubu Bosa dama posnela album z izštekanimi različicami svojih pesmi, za tokratno turnejo pa pripravljajo Metulja, Puščavo sna, Pravljico o mavričnih ljudeh, Mačka, Restart in druge hite v novih aranžmajih. Na odru se jim bosta pridružili priznani glasbenici Anja Bukovec z violino in Monika Tekavčič z violončelom, da jim bosta pomagali pričarati res romantično vzdušje. Datume in prizorišča nastopov bodo v kratkem objavili na svoji facebook strani, svojo zvesto publiko pa vabijo, naj že zdaj premislijo, katero svojo veliko ljubezen bodo povabili na njihov koncert.

Šank Rock - Božični akustični koncert

25. dec. 19:30
Več terminov

24,90 | 28,90 | 33,90 | 37,90 | 42,90 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI