11. jun. 2023 18:00

Skupaj, zaključna predstava Baletne šole Pirueta

Prireja: Baletna šola Pirueta d.o.o.

Osem učiteljev baleta. Osem različnih osebnosti, ki med seboj komunicirajo, izmenjavajo mnenja, iščejo skupni dialog in z veseljem odidejo poučevati vsak v svoj razred.

Predstava se s koreografijami Georgete Capraroiu, Urške Grad, Nuše Košti, Alje Zaletelj in Luka Žiherja deli na osem tematskih sklopov:

skupaj zmoremo vse, skupaj v kavarni, skupaj v gledališču, skupaj kot družina, skupaj v Španiji, skupaj v gibu, skupaj do konca mavrice in skupaj na svatbi.

V vsakem sklopu bo eden izmed učiteljev povezovalni člen starostno različnih razredov. Na svoj način se bo z njimi povezal in jim predal svoje znanje, voljo, motivacijo in željo po plesu. S takšnim načinom dela se plesalke in plesalci med seboj povezujejo ter s svojimi učitelji sestavljajo harmonijo baletne šole Pirueta.   

Luka Žiher, ravnatelj

 

Skupaj, zaključna predstava Baletne šole Pirueta

10. jun. 2023 19:00
11. jun. 2023 18:00
10. jun. 2023 19:00
11. jun. 2023 18:00
Več terminov

16,00 | 22,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI