24. okt. 2023 18:00

Srčni večer samoodkrivanja

Asya Širovnik Moškon in Zvezdana Mlakar ob izidu nove Asyine knjige Nevidna Sila Duhovnega Preboja
Prireja: Založba Primus

Zvezdana Mlakar bo z Asyo Širovnik Moškon spregovorila o težko pričakovani knjigi Nevidna Sila Duhovnega Preboja.  Asya je pisanje knjige simbolično končala v romarskem mestu Santiago de Compostela 27 let po začetku svoje duhovne poti. Z nami bo delila znanje in vedenje, ki ga je v tem času zbrala skozi terapevtsko delo in tudi s študijem ter življenjem po svetu.

V dvournem pronicljivem in čustvenem večeru boste spoznali, kako nevidni svet premika vidnega in kako na duhovni poti samoodkrivanja  skozi različne življenjske izzive ter izkušnje spoznavamo sebe in sočasno nastajamo.

Asya in Zvezdana se bosta v pogovoru dotaknili odkrivanja zaklada naše duhovne poti. Tako bomo skupaj spoznavali, kako se zaklad duhovne poti razodeva v nas in kako skozi preseganje notranjih omejitev odkrivamo resnični jaz. Obudili bomo spomin na izvorno enost, presegli iluzijo o ločenosti in skupaj odkrivali, kako je vsak del naše poti zgradil del nas, del tega, kar smo danes.

Toplo vabljeni na srčni večer samoodkrivanja in samosprejemanja.

DARILO: Ob nakupu vstopnice prejmete izvod knjige Nevidna Sila Duhovnega Preboja.

Srčni večer samoodkrivanja

24. okt. 2023 18:00
24. okt. 2023 18:00
Več terminov

34,90 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI