9. mar in 18. maj

Symphonika On the Rock

Prireja: VignaPR in Koda Events

Symphonika on the Rock je predstava, ki v simfoničnem tonu oživlja največje svetovne uspešnice iz zgodovine rock glasbe: od skupine Queen do Rolling Stones pa Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, AC/DC do Beatles, Europe, Scorpions, Guns n' Roses in veliko drugih rock legend, ki so navduševale številne generacije.

Veličasten koncert, med katerim se na odru izmenjujejo pevci in posebni gostje ter sodelujejo z energičnim bendom in orkestrom, vse to pa obogatijo impresivna scenografija ter osupljiv svetlobni šov, laserji, LED-zaslon in projekcije.

Rock se prepleta s simfoničnim, klasično in sodobno se združita, zvočna moč in čustveni naboj najbolj legendarnih uspešnic se zlijeta z mogočnim in veličastnim zvokom velikega orkestra.

Še danes so stari svetovni hiti najbolj poslušani na platformah za pretočno predvajanje glasbe, tako kot so tudi skupine iz 60-ih, 70-ih in 80-ih let še vedno najbolj priljubljene med starejšimi in mlajšimi generacijami. Naše poslanstvo so nepozabni koncerti, ki dajejo novo preobleko največjim rockovskim klasikam in navdušujejo občinstvo vseh starosti.

Koncert traja 120 minut.

Symphonika On the Rock

9. mar in 18. maj
Več terminov

28,00 | 34,00 | 39,00 | 44,00 | 52,00 EUR

Koncert traja 120 minut in je brez odmora.

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI