15. sep. 2018 20:00

Rok Ferengja z gosti

Lepo je deliti, dobrodelni koncert Rdečega križa Slovenije
Prireja: Rdeči križ Slovenije

Rok Ferengja bo z gosti in Big band orkestrom RTV Slovenija, pod vodstvom dirigenta Tadeja Tomšiča, nastopil na velikem odru Cankarjevega doma na dobrodelnem koncertu Rdečega križa Slovenije. Z nalezljivo energijo, zvest sebi in rock'n'rollu se bo tokrat predstavil kot izjemen solo vokalist s posebnimi glasbenimi gosti. Z Rokom bodo za dober namen stopili skupaj: Teja Saksida – Reciklistke, Eva Hren, Tanja Zajc Zupan, Stiški Kvartet in Rok'n'Band. Nabor skladb bo bogat in raznovrsten, primeren za različne okuse in starosti.

Izkupiček koncerta bo namenjen nacionalni humanitarni akciji Lepo je deliti, v kateri se zbirajo sredstva za prehranske pakete in akcijo Peljimo jih na morje, s katero Rdeči križ Slovenije otrokom in starostnikom iz socialno šibkih okolij omogoča počitnice na morju. Neposredno bosta koncert prenašala Televizija Slovenija in Radio Slovenija, častni pokrovitelj dogodka pa je predsednik Republike Slovenije, gospod Borut Pahor.

Rok Ferengja z gosti

15. sep. 2018 20:00
15. sep. 2018 20:00
Več terminov

15 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI