18. feb. 2019 20:00

Tereza Kesovija: To sem jaz (To sam ja)

Prireja: Mars Music d.o.o.

Tereza Kesovija bo s koncertom v Cankarjevem domu najlepše, kot je mogoče, praznovala svoja visoka jubileja: 60 let briljantne glasbene poti in njen osebni, 80. rojstni dan.

V večeru, poimenovanem To sam ja, nam bo Tereza predstavila najbolj značilne glasbene trenutke in pesmi iz njenega bogatega glasbenega opusa.

Tereza pogosto pravi, da sta glasba in oder njeno življenje in njena največja radost. Občinstvo to vedno znova prepozna in tudi zato so ji oboževalci vdani že od prvega dne. Rade jo poslušajo tako starejše kot mlajše generacije. Njena vrhunska in neponovljiva interpretacija očara vsakega, ki posluša veliko umetnico. Tereza je preprosto pevka, ki ji verjamemo.

Poleg čudovitega glasu iz njenih izvedb pršijo čustva in nezaustavljiva energija. V njenih interpretacijah, ne glede na svetovni jezik, v katerem poje, čutimo radost in žalost, optimizem in neizmerno energijo. Prav zato je Tereza že polnih šestdeset let na prestolu glasbenega prizorišča.

Tereza Kesovija: To sem jaz (To sam ja)

18. feb. 2019 20:00
18. feb. 2019 20:00
Več terminov

33, 29, 25 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI