22. jan. 2022 17:00

Saša Eržen: Tista o bolhah

Gledališka predstava
Režija: Ivana Djilas

Od 5. do 10. leta 

Nekoč je za sedmimi gorami, sedmimi vodami in sedmimi mišjimi luknjami živela mačja kraljica. Kadar ni prirejala gostij ali parad, je najraje dremuckala na mehkih žametnih blazinah in predla. Njeno življenje je bilo prav po mačje lagodno in brezskrbno, dokler je nekega dne ni nekaj prav čudno ugriznilo, potem pa začelo neznosno srbeti. Služabniki so jo praskali, a ni nič pomagalo. Med seboj so začeli šušljati, da ima mačja kraljica bolhe. Kraljica, da ima bolhe! Ne, to pa že ne! In je vse odpustila. Na pomoč je poklicala vse modrece mačjega kraljestva, a ji nihče ni znal pomagati. Dokler ji na pomoč ni priskočil postaven in premeten Frajermuc. 

Tista o bolhah je nagajiva, iskriva in zabavna pripoved o mačji kraljici, ki si noče priznati, da ima težave in se jih zato loteva na popolnoma neuspešen način. Bežanje pred težavami in problemi ni nikoli rešitev, ne za bolhe ne za druge tegobe. Rešimo jih lahko le, če si jih priznamo, jih zgrabimo za vrat in se pogumno spopademo z njimi.
 

Saša Eržen: Tista o bolhah

22. jan. 2022 17:00
22. jan. 2022 17:00
Več terminov

7,50 EUR

5 % popusta ob nakupu na cd-cc.si

Avtorici dramatizacije: Tatjana Doma, Saša Eržen
Avtorica besedil songov: Saša Eržen
Podukcija: SLG Celje

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI