Sezona 2024/25

Srebrni abonma

30. nov.
20,00 I 24,00 I 28,00 EUR

18. mar.
20,00 I 24,00 I 28,00 EUR

9. apr.
20,00 I 24,00 I 28,00 EUR

27. maj
20,00 I 24,00 I 28,00 EUR

Srebrni abonma začenjamo z Emily Pogorelc, ameriško sopranistko slovenskih korenin, ki je na gala koncertu opernih arij že očarala Gallusovo dvorano. Tokrat bo nastopila z Godalnim kvartetom Simfoničnega orkestra Bavarskega radia. Nadaljujemo s praznikom violončela – v sodelovanju s Cellofest Ljubljana in Lisztovim inštitutom Ljubljana pripravljamo recital osupljivega virtuoza, Istvána Várdaia. Brata Lucas in Arthur Jussen sta med najbolj iskanimi klavirskimi dueti našega časa. Bržčas najpomembnejša nizozemska ambasadorja klasične glasbe občinstvo nagovarjata s prezenco, polno zanosne energije, in s skorajda simbiotičnim igranjem. Orgelski recital v tej sezoni predstavlja izjemnega gosta; Olivier Latry je titularni organist ikonične stolnice Notre-Dame v Parizu in občudovan kot genialen improvizator brezmejne domišljije. Karizmatični Simon Trpčeski, glasbenik zavidljivega slovesa in domače ime pri ljubiteljih vrhunskega pianizma, pripravlja dolgo pričakovano vrnitev v Srebrni abonma. In za konec, vokalni fenomen svetovnega formata – skupina VOCES8 vse od svoje ustanovitve leta 2005 navdušuje z nadčutnimi koncertnimi izvedbami, ki presegajo žanrske omejitve ter dosegajo najširše in najraznovrstnejše množice poslušalcev.

 

Vpisni pogoji
Pri vpisu abonmaja v primerjavi z rednimi cenami prihranite najmanj dvajset odstotkov.
Število sedežev v abonmajski prodaji je omejeno.
Obnovitve sedežev za lanske abonente: do 10. junija 2024
Vpis za nove abonente: od 13. junija 2024

E-abonmajska kartica - ne tiskajmo po nepotrebnem
e-abonmajska kartica je vedno na vašem telefonu. Pridružite se številnim abonentom, ki so klasično plastično kartico že zamenjali z elektronsko. Na vašo željo vam abonmajsko kartico seveda še vedno izdamo v fizični obliki.

Ugodnosti za abonente
Vsak kupec Srebrnega abonmaja si lahko za enega od koncertov cikla izbere dodatno brezplačno vstopnico. Po končanem vpisu nam svoj izbor posredujte na vstopnice@cd-cc.si, da vam bomo vstopnico posredovali po e-pošti.

Zlati in Srebrni abonenti imajo 20-odstotni popust pri nakupu vstopnic za Novoletni gala koncert opernih arij (december 2024). Začetek prodaje predvidoma septembra.

Pred koncerti Zlatega in Srebrnega abonmaja bomo organizirali kratka vodenja po razstavah v Galeriji Cankarjevega doma. Ob predhodni prijavi bo ogled razstave z vodenjem na voljo po simbolični ceni. O podrobnostih bodo abonenti obveščeni po e-pošti.
Pridržujemo si pravico do spremembe programa in izvajalcev.

Načrtujemo izvedbo vseh napovedanih koncertov. Za morebitne prestavljene koncerte bomo skušali najti nove datume. Če abonentu novi termin ne ustreza ali Cankarjev dom nadomestnega termina ne more zagotoviti, izda abonentu vrednostno kartico dobroimetja v sorazmernem znesku cene abonmaja oz. vrne kupnino.


Cena abonmaja 2024/25
I. kategorija: 118/100 EUR*
II. kategorija: 100/84 EUR*
III. kategorija: 84/68 EUR*

Po

Vaš dogodek pri nas

Veliko več kot samo najem

Blog Uršule Cetinski

Generalna direktorica CD,
Uršula Cetinski,
svoje misli o prireditvah
in drugem aktualnem dogajanju
v CD in širše
strne v kratke zapise.
 

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI