24. in 25. nov. 2022 ob 19.30

FKK 2: Bachu

Orkester Slovenske filharmonije
Dirigent: Philipp von Steinaecker

Solistka: Carolin Widmann, violina

Program: 
Andrej Makor, Koral, prva izvedba, naročilo Slovenske filharmonije
Alban Berg, Koncert za violino in orkester
Felix Mendelssohn Bartholdy, Simfonija št. 5, op. 107, »Reformacijska«

V spomin na nekega angela

Najsi bo Mendelssohnova romantična simfonija, violinski koncert predstavnika druge dunajske šole Albana Berga ali pa noviteta mladega slovenskega skladatelja Andreja Makorja, vse tri skladbe se hvaležno obračajo k očetu glasbe zahodne civilizacije Johannu Sebastianu Bachu. Skladbe vključujejo protestantske korale, ki jih je davno uglasbil največji skladatelj vseh časov.
 

Z (*) so označene znižane cene vstopnic na vse kategorije sedežev, ki jih lahko koristijo upokojenci, študenti in dijaki. Popust se (v spletni trgovini) izpiše pri izbiri sedeža. Vnovčljiv je tudi pri nakupu vstopnic v Informacijskem središču (blagajni) CD.

FKK 2: Bachu

24. in 25. nov. 2022 ob 19.30
Več terminov

8,00 I 18,00 I 28,00 I 35,00 EUR

6,00 I 14,00 I 23,00 I 28,00 EUR* * cena za upokojence, študente in dijake. Popust se (v spletni trgovini) izpiše pri izbiri sedeža.

5% popusta ob nakupu na cd-cc.si

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI