The Dark Side Orchestra
8. okt. 2023 20:00

The Dark Side Orchestra

Koncert v izvedbi glasbene skupine Pink Floyd History
Prireja: VignaPR, AND Production, Koda Events in Charm Music

Koncert je poklon The Dark Side of the Moon, devetemu studijskemu albumu legendarne britanske rock skupine Pink Floyd, ki je bil izdan 1. marca 1973 in velja za enega njihovih najbolj odmevnih glasbenih del v zgodovini rockovske glasbe. Album se osredotoča na različne teme, kot so čas, denar, norost in smrt, ter odraža vsestranskost človeškega uma in družbenega bivanja. Skladbe, kot so Time, Money, Us and Them, Brain Damage in Eclipse, so postale klasične uspešnice in še danes uživajo izjemno priljubljenost.

Tokratni koncert je izvedba s simfonično predelavo aranžmajev, ki vključuje tridesetčlanski orkester, zbor in živo skupino. Pod njim se podpisuje zasedba Pink Floyd History, ki je od leta 2001 revolucionarno zaznamovala pokrajino tribute šovov z verodostojnostjo, impresivnimi odrskimi postavitvami, osupljivimi svetlobnimi učinki in izvirnimi video projekcijami.
 

The Dark Side Orchestra

8. okt. 2023 20:00
8. okt. 2023 20:00
Več terminov

28,00 | 34,00 | 39,00 | 44,00 | 49,90 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI