4. dec. 2021 ob 20.00 - prireditev drugega organizatorja

Kakršna žena, takšno življenje (Kakva ti je žena, takav ti je život)

Prireja: Music Time d.o.o.
Komedija

Predstava Kakršna žena, takšno življenje bo izvedena skladno z novo uredbo sprejeto 5.11.2021.

Skladno z novimi ukrepi bomo med obiskovalci v dvorani zagotovili 1 prost sedež. To pomeni, da sedežni red ne bo veljal, skupna zasedenost dvorane pa bo torej le 50%. 

***


 

POTEM KO JE NOVEMBRA NAVDUŠIL RAZPRODANO NAJVEČJO DVORANO CANKARJEVEGA DOMA, SE DRAGAN MARINKOVIĆ MACA VRAČA NA PRIZORIŠČE ZLOČINA Z REGIONALNO HIT KOMEDIJO

Komedija Kakva ti je žena, takav ti je život (Kakršna žena, takšno življenje) vas bo prisilila, da dobro razmislite o sebi in svetu, v katerem živite. Maca skozi predstavo občinstvu razkriva, kako je videti dober in uspešen zakon. Ljubimo, da nas ljubijo, ali ljubimo ljubiti? Se res vsaka zveza začne s strastjo, ki prej ali slej ugasne? Koliko poroka spreminja ljudi in samo zvezo?

Peta avtorska predstava Dragana Marinkovića Mace je v samo dvajsetih mesecih potolkla vse rekorde gledanosti. Na turnejah po Hrvaški, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Evropi je nasmejala že več kot šestdeset tisoč gledalcev – zdaj pa osvaja tudi Slovenijo.

ZA VSE, KI STE OSTALI BREZ VSTOPNICE ZA NOVEMBRSKO PREDSTAVO, SE MACA VRAČA NA VELIKI ODER CANKARJEVEGA DOMA V SOBOTO, 4. 12., OB 20.00.

Predstava odlično vpliva na psihofizično stanje celotnega organizma. Lahko izzove močno solzenje, bolečine v predelu čeljusti in trebušne prepone – od smeha! Odgovore na večna vprašanja o odnosu med moškim in žensko Dragan Marinković Maca podaja izvirno v svojem prepoznavnem slogu – in v svojem maternem jeziku. Komedija Kakva ti je žena, takav ti je život vas bo sprostila, nasmejala in če kaj, vas zagotovo ne bo pustila ravnodušnih. Ogled je brezplačen, plačate le vstopnico ?. 

PRVOČASNO SI ZAGOTOVITE VSTOPNICE ZA 120 MINUT, POLNIH SMEHA IN POZITIVNE ENERGIJE! DA NE BOSTE (SPET) OSTALI BREZ SEDEŽA.

Vstopnice so že na voljo pri blagajni Cankarjevega doma: https://www.cd-cc.si/

Kakršna žena, takšno življenje (Kakva ti je žena, takav ti je život)

4. dec. 2021 ob 20.00 - prireditev drugega organizatorja
Več terminov

16,00 | 19,00 | 21,00 | 23,00 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI