28. dec. 16:00

Praznična Vokalna Ekstaza Perpetuum Jazzile

Prireja: Kulturno društvo Perpetuum Jazzile

Vokalna senzacija Perpetuum Jazzile vas letos decembra vabi na prav poseben glasbeni spektakel! V soboto, 28. decembra 2024, bodo v Cankarjevem domu pripravili svoj prvi praznični koncert, ki bo zagotovo očaral vse, od najmlajših do najstarejših ljubiteljev glasbe. Da pa bo praznično vzdušje zares dostopno vsem, ki si tega želijo, bosta na voljo dva termina, ob 16.00 in 20.00 uri.

Perpetuum Jazzile, ena izmed najprepoznavnejših vokalnih zasedb na svetu, vas bo popeljala na nepozabno glasbeno potovanje skozi mešanico popa, jazza, gospela, funka in številnih drugih glasbenih žanrov. Njihove edinstvene a cappella interpretacije svetovno znanih skladb premikajo meje glasbenega ustvarjanja, njihova priredba pesmi "Africa" skupine Toto pa jih je pred 15 leti izstrelila med svetovne zvezde vokalnega petja.

Z več kot 40-letno zgodovino, polno glasbenih presežkov, je Perpetuum Jazzile sinonim za vrhunsko vokalno umetnost. Na vsakem koncertu navdušujejo z inovativnimi aranžmaji, energičnimi izvedbami in čustvenim nabojem, ki poslušalcev ne pusti ravnodušnih. Prav tako se lahko pohvalijo s številnimi priznanji tako doma, kot v tujini.

Praznični koncert bo poseben poklon glasbi, kjer vas bodo očarale zimzelene uspešnice in čarobne božične melodije, ki bodo ustvarile nepozabno praznično vzdušje. Zasedba bo s svojimi glasovi poustvarila celotno orkestralno zvočno podobo in poskrbela za izjemno doživetje, ki ga ne gre zamuditi.

Prvi praznični koncert Perpetuum Jazzile v Cankarjevem domu!

Nakup vstopnic

Praznična Vokalna Ekstaza Perpetuum Jazzile

28. dec. 16:00
28. dec. 20:00
Več terminov

44, 49 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI