18. sep. 2022 19:00

Živi svojo pravljico - odpovedano

Mojca Fatur v pogovoru z Zvezdano Mlakar
Prireja: Založba Chiara

Prireditev odpovedana zaradi objektivnih razlogov.
Več o vračilu kupnine za prestavljene/odpadle dogodke >>



Kaj je v življenju res pomembno, nam bo povedala priznana igralka in pisateljica Mojca Fatur, ki pravi, da do našega jedra vodi neskončno poti. Zato je pomembno, da si znamo prisluhniti in začutiti, katera je v danem trenutku prava za nas. Čas je, da postanemo pozorni na naša notranja plimovanja.
Pogovorni cikel Spodbude prinaša zgodbe ljudi, ki so soočeni z različnimi preizkušnjami in izzivi življenja. Vsi nosijo v sebi številne zgodbe, kako so premagali težave, s katerimi so se morali soočiti, ter kako so našli svetlobo tudi v najtemnejših trenutkih vsakdana in si ustvarili nove navdihujoče življenjske priložnosti.

Eno izmed njih nam bo ob koncu poletja zaupala tudi Mojca Fatur, ki pravi:

Ko zmoremo brez upiranja živeti svoje notranje letne čase, utripati v različnih ritmih obstoja in biti pretočni v cikličnosti življenja, takrat lahko resnično začnemo živeti svojo pravljico.

Živi svojo pravljico - odpovedano

18. sep. 2022 19:00
18. sep. 2022 19:00
Več terminov

22,00 EUR

18,00 EUR * * EUR za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije

52 EUR - cena za komplet vstopnic za tri prireditve (Jasna in kratka navodila za srečno življenje, Do cilja in naprej in Živi svojo pravljico). Nakup na Blagajni CD ali na daljavo (E vstopnice@cd-cc.si).

Gostiteljica pogovornega cikla Spodbude je Založba Chiara. 
 

V sodelovanju z: ritem Trio MMMM * svetlobna scenografija Onkraj vizije * idejna zasnova 6. element * režija MULTIVERSUM.works

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI