Sejmi in dogodki

Poslovna srečanja, strokovni sejmi in razstave, ki spremljajo posvete so pomemben del kongresne industrije. Izobražujejo, inovirajo in pomagajo ustvarjati močne povezave. Cankarjev dom lahko za izbrane postavitve zagotovi primerne prostore in opremo.

Pretekli dogodek
1. okt - 3. okt 2018
Prosti vstop

Pretekli dogodek
18. okt 2018
Prosti vstop

Pretekli dogodek
22. nov - 25. nov 2018
Prosti vstop

Pretekli dogodek
1. okt - 3. okt 2019
15 €

Pretekli dogodek
1. okt - 3. okt 2019
Free entry

Pretekli dogodek
4. mar.
Kotizacija

Pretekli dogodek
17. do 18. okt.
Predprodaja: 4'50 EUR; dijaki, študenti,upokojenci 3'50 EUR; osnovnošolci 1 EUR, družiska (2+2) 10 EUR

sloveski knjizni sejem
Pretekli dogodek
23. nov. - 5. dec. 2020

Pretekli dogodek
Cankarjev dom
Pretekli dogodek
9. - 10. nov. 2021 od 9. do 19. ure
Dvorana M3–4, registracija

Razstave in sejmi ter drugi podobni predstavitveni dogodki resnično zaživijo šele v pravi prostorski umeščenosti. Monumentalna preddverja in velika marmorna sprejemna dvorana Cankarjevega doma so kot nalašč za to, da razstava ali sejem postaneta več kot le pregled razstavljavcev ali del. Prilagojena sejemska in razstavna oprema ter druge konstrukcije, ki jih zagotavljamo, omogočajo nešteto različnih postavitev in poudarkov, s katerimi osrednji namen vašega dogodka zaživi v polni luči.

Ekipa Cankarjevega doma poleg postavitve elementov za pripravo razstavnih prostorov, odrov ali drugih konstrukcij poskrbi tudi za ustrezno tehnično opremo za predstavitve, kot so ozvočenje, projektorji, platna, sodobni zasloni in podobno. Za dovoz večjih ali težjih eksponatov v vsako etažo je poskrbljeno s posebej urejenimi dovoznimi potmi in dvigali, ki so udeležencem dogodkov skrite. Vaši razstavni in sejemski dogodki različnih velikosti in zahtevnosti bodo v Cankarjevem domu, v središču Ljubljane, med modernističnimi elementi vizionarske Ravnikarjeve arhitekture, postali presežni in nepozabni dogodki.

Blog Uršule Cetinski

Generalna direktorica CD,
Uršula Cetinski,
svoje misli o prireditvah
in drugem aktualnem dogajanju
v CD in širše
strne v kratke zapise.
 

Vaš dogodek pri nas

Veliko več kot samo najem

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI