Dvorane

Velikost: 303 m2 m2
Kapaciteta: 150
  • MG

V tem prostoru so na ogled predvsem fotografske in druge razstave, zelo prijeten pa je tudi za manjše poslovne sprejeme ali sproščena druženja.

Foto Blaž Zupančič
Velikost: 364 m2 m2
Kapaciteta:
  • GC

Eleganten, arhitekturno prilagodljiv prostor s tehnično opremo, klimatskimi pogoji in varovanjem omogoča vrhunsko izvedbo ter postavitev umetniških, arheoloških in drugih razstav.

Velikost: 1351 m2 m2
Kapaciteta: 700
  • P2

Skupaj z Linhartovo in Kosovelovo dvorano ter konferenčnimi dvoranami E je sklenjena enota, ki omogoča različno dogajanje od kongresnih prireditev, razstav, družabnosti, poslovnih sprejemov do edinstvene povezave s kulturno-umetniškimi prireditvami v dvoranah.

Foto Branko Cvetkovič
Velikost: 1576 m2 m2
Kapaciteta: 600
  • P1

Povezovalni prostor Cankarjevega doma, v katerem so vhodi v skoraj vse dvorane.

Velikost: m2
Kapaciteta:
  • M

Konferenčne dvorane od E1 do E6 ter od M1 do M4 so namenjene okroglim mizam, posvetom, predavanjem, seminarjem, strokovnim delavnicam, sejam in kongresom ter so za tovrstne prireditve tudi ustrezno tehnično opremljene. 

Velikost: 90 m2
Kapaciteta: 58
  • LN

Dvorana nad vhodom v Veliko sprejemno dvorano s ploščadi nad Trgom republike ustvarja domačnost prijetnega družabnega prostora površine 90 m², s petdesetimi sedeži in klubskimi mizami.

Kosovelova dvorana, foto Brane Žalar
Velikost: 273 m2
Kapaciteta: 170
  • KD

S tribune s sto sedemdesetimi sedeži občinstvo v Kosovelovi dvorani spremlja koncerte, plesne in gledališke predstave, literarna srečanja, predavanja, kongrese, predstavitve in korporativne dogodke, ljubiteljem filma pa je najbolj znana kot kino dvorana. 

Velikost: 475 m2
Kapaciteta: 270
  • KCD

Z vrha – 6. nadstropja Cankarjevega doma, obdan s panoramskimi okni, Klub CD ponuja razgled na vse strani mesta ter je nadvse privlačen – svojstven in drugačen – prostor za umetniška doživetja, družabna srečanja, sprejeme, zabave, okrogle mize, poslovna kosila in še marsikaj. 

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI