25. apr. 20:00

Tereza: Moja pesem, vsa moja ljubezen - prestavljeno na jesen

Koncert načrtovan za 25. april bo predvidoma jeseni 2021. Nov termin bo objavljen na spletni strani. Prireja: Mars Music d. o. o.

Spoštovani!

Obveščamo vas, da je koncert Tereze Kesovija, napovedan za 27. september 2020 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma,  prestavljen na 25. april 2021.

27. septembra je organizator, Mars Music d. o. o. koncert odpovedal zaradi trenutnih ukrepov Vlade RS, ki veljajo na področju izvedbe javnih prireditev.

 

Več informacij o vračilu kupnine in urejanju dobropisa >>

 

Po uspešnem lanskem koncertu, ko je Tereza Kesovija praznovala dva visoka jubileja: 60 let  glasbene poti in svoj osebni, 80. rojstni dan, se  hrvaška diva vrača v Cankarjev dom.

Tereza pogosto pravi, da sta glasba in oder njeno življenje in njena največja radost. Izjemna predanost  in ljubezen se prelivata do publike, ki ji je vdana od prvega dne. Rade jo poslušajo starejše in mlajše generacije.

Njena glasbena pot je bila zelo razgibana – glas je osvajal domače in tuje občinstvo. Številne pesmi, ki so jih napisali za Terezo najbolj uveljavljeni glasbeniki in pesniki, so danes postale zimzelene. In ko pomislimo, da Terezo dobro poznamo, nas preseneti z novim in drugačnim, a vedno v svojem in prepoznavnem umetniškemu izrazu.

Tokratni koncert bo časovno potovanje po uspehih njene glasbene poti. V izvedbah je ne glede na svetovni jezik čutiti radost in žalost, optimizem in neizmerno energijo. Obeta se nam imeniten večer v družbi ene in edine Tereze Kesovija!

 

Tereza: Moja pesem, vsa moja ljubezen - prestavljeno na jesen

25. apr. 20:00
Več terminov

25, 29, 33 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI