Pretekli dogodek
31. dec. 2022 20:00

Tokac in Emanuela

Tokac, glas; Emanuela Montanič, klavir 

Tomislav Jovanović Tokac ni samo eden najbolj pronicljivih vokalov, temveč predvsem poet in skladatelj, pripovedovalec zgodb in avtor unikatnih melodij. Njegov ustvarjalni opus se je skozi leta vidno razvijal, oblikoval ter vseskozi presenečal s svojo izvirnostjo in neusahljivo idejno svežino, kar potrjuje bodisi obsežen opus avtorskih del v eni najboljših domačih glasbenih skupin Dan D bodisi kot mentor ali producent številnim novejšim zasedbam.

Ob slovesu leta v Cankarjev dom prihaja z novim, samosvojim solističnim projektom, ki zajema intimne, izpovedne, zrele in izvirne skladbe, ki jih je ustvaril v klavirskih aranžmajih z glasbeno sopotnico Emanuelo Montanič, sorodno dušo za črno-belimi tipkami. Konceptualne skladbe so zgodbe ljudi, zgodbe življenja, nekatere zabavne, druge žalostne, vsekakor tudi duhovite, malce čudaške in predvsem čustvene. Prav takšne, kot je življenje samo. Nežna klavirska spremljava Tokčevim besedilom in vokalni interpretaciji daje nove razsežnosti, ki poslušalce popeljejo tja, kjer ni (glasbenih) meja. Enkratna intimna izkušnja za slovo od starega in pozdrav novemu letu!

Tokac in Emanuela

31. dec. 2022 20:00
31. dec. 2022 20:00
Več terminov

25,00 EUR

S kozarcem penine

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

Spletna trgovina izdelkov

Spletna trgovina izdelkov

Skrbno izbrano ponudba različnih izdelkov in spominkov, ki so nastali v sodelovanju z različnimi slovenskimi oblikovalci ali so plod dela oblikovalskega tima Cankarjevega doma.

 

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI