Foto_www.freeimages.com
14. jan. 2019 18:00

Janja Rebolj: Obvladovanje konfliktov – iz teorije v prakso

Tudi vi dobivate v življenju veliko »lekcij«, ko poskušate najti modus vivendi s svojimi bližnjimi in vsemi tistimi, ki se jih vaše življenje dotakne do te mere, da si »pritisnete na gumb«?

Ravno se naučite nekaj, za kar ste prepričani, da bo delovalo, a se že v naslednji situaciji znajdete, ne samo brez pomoči, včasih izgleda kot da bi se morali odzvati ravno obratno: recimo, ugotovite, da z očetom veliko lažje rešite konflikt, če mu pustite nekaj časa, da razmisli, vendar, ko poskusite tehniko uporabiti pri enem od prijateljev, ugotovite, da si vaše ravnanje razlaga kot da vam ni mar?

Take in podobne situacije vam bo s pomočjo Teorije zavedanja odnosov in bogate prakse osvetlila Janja Rebolj, ki zase pravi, da je s Teorijo zavedanja odnosov srečala teorijo, ki se ji je ni bilo treba naučiti, temveč je le-ta opisoval življenje kot ga doživlja sama in kot se z njo strinja množica moderatorjev ki jih je usposobila za delo s teorijo zavedanja odnosov in njenimi orodji.

Janja Rebolj, prof. zg. in soc., muzealka, ki jemlje dediščino za navdih in spodbujanje ustvarjalnosti. Izziv pa ji predstavlja podpora pri razvoju (so)človekovih potencialov: vodstvenih, komunikacijskih, mentorskih, inovacijskih…

Znanje o tem je pridobivala doma in po svetu. Je NLP in SDI mojster in coach, izobraževalka odraslih z licenco možganom prijazne trenerke, moderatorka, voditeljica delavnic Umetnost inoviranja (z mednarodno licenco)…. V svoji skoraj 30 letni karieri je bila mentorica številnim mentorirancem. Popoldansko podjetje REJ ji omogoča, da svoje znanje širi in pridobiva tudi zunaj MGML, kjer je sicer zaposlena.

Verjame, da sodelovanje povečuje ustvarjalnost in inovativnost in da je mentor pomembna oseba v življenju človeka. Je dobitnica nacionalnega priznanja Jabolko kakovosti.

Janja Rebolj: Obvladovanje konfliktov – iz teorije v prakso

14. jan. 2019 18:00
14. jan. 2019 18:00
Več terminov

10 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI