Foto_www.freeimages.com
4. mar. 2019 18:00

Maja Bajt: 3P: polno – prisotno – pristno

Sodobni svet je polje tisočerih možnosti, želja, težnje po uspehih in dosežkih, a hkrati tudi svet senc, naraščajočih stisk, otopelosti in izpraznjenosti.

Večina nas je duševno zdravih, a to še ne pomeni, da se počutimo zadovoljni, izpolnjeni in srečni. V vsakdanjem stresnem življenju pogosto izgubimo stik s sabo, občutek za to, kdo smo, kaj v življenju želimo, kakšne so naše potrebe.

 

Po izsledkih raziskav vemo, da pomeni gradnja pozitivnih duševnih stanj velik prispevek za naše duševno počutje in kakovost življenja ter da lahko zelo veliko pri tem naredimo tudi sami – z iskanjem in razvijanjem notranjih virov in moči.

V predavanju bomo raziskovali, kako lahko razvijamo polno, prisotno in pristno življenje. Kot ključno bomo izpostavili moč čuječnosti, ki lahko pomembno pripomore k dobremu duševnemu počutju ter je lahko pomemben predpogoj za spremembe, osebnostno rast in razvoj. Poleg tega pa bomo govorili tudi o sočutju (do sebe), predanosti, umirjenosti, pogumu in številnih drugih notranjih bogastvih.


Mag. Maja Bajt je psihologinja, že več kot desetletje zaposlena na področju promocije duševnega zdravja. Je tudi predavateljica na fakulteti, izvajalka na čuječnosti temelječih delavnic in programov, študentka psihoterapije, žena in mama, v prostem času pa strastna bralka, ljubiteljica narave in večna učenka, iskalka, raziskovalka. Prizadeva si k temu, da je njeno življenje 3P: polno–prisotno–pristno.

Maja Bajt: 3P: polno – prisotno – pristno

4. mar. 2019 18:00
4. mar. 2019 18:00
Več terminov

10 EUR

5% popust ob nakupu na www.cd-cc.si

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI