21. - 22. sep

Mineralfest Ljubljana - sejem mineralov, fosilov in nakita

Prireja: Conventio d.o.o.

Na razstavnih prostorih številnih slovenskih in tujih razstavljalcev si boste lahko ogledali zbirke mineralov, fosilov, nakita in ostalih izdelkov, ki so na tak ali drugačen način povezani z njimi.

Ljubitelji boste imeli priložnost sodelovati v delavnici izdelovanja nakita iz žice, ki jo bo vodila zlatarka Tina Mežek. Odkrijte pomen mineralov in kristalov na razstavi Živeti s kristali, medtem ko vam razstava "Kristali velikani" predstavi osupljiv svet največjih kristalov z vseh koncev sveta.

Ogledali si boste lahko impresivne velike ametiste iz Brazilije in okamenel les iz Madagaskarja. Prav tako vas bo razstava Slovenski fluorit popeljala v svet tega edinstvenega kristala, ki ga najdemo tudi v Sloveniji. Ne zamudite te čarobne priložnosti za raziskovanje in občudovanje kristalov!

 

 

Nakup vstopnic

Mineralfest Ljubljana - sejem mineralov, fosilov in nakita

21. - 22. sep
Več terminov

8,00 EUR

Predprodaja (nakup do 20. septembra): 7,00 I 6,00 (dijaki, študentje, upokojenci) I 3,00 (osnovnošolci) I 16,00 (družine 2+2)

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI