10. nov. 20:00

Appetite for Symphony

The Ultimate Guns n' Roses Symphonic Experience / Vrhunska Guns n' Roses simfonična izkušnja
Prireja: Predodrom d.o.o.

Popolna kombinacija hard rocka in simfonične glasbe! V unikatni simfonični preobleki bodo zazvenele največje uspešnice legendarne zasedbe, ki je pustila neizbrisen pečat v zgodovini rocka. Pripravite se na nepozabne melodije, kot so: Sweet Child O' Mine, November Rain, Paradise City, Welcome to the Jungle, Don't Cry, Knockin' on Heaven's Door, Live and Let Die ..., in številne druge hite, ki bodo navdušili vse oboževalce ameriške rock ikone, ustanovljene leta 1985.

Ta edinstveni projekt je plod sodelovanja Zrenjaninske filharmonije pod vodstvom priznanega dirigenta Mikice Jevtića in skupine Jailbreak – The Ultimate GN'R Experience, ki jo sestavlja šest profesionalnih glasbenikov z bogatimi koncertnimi izkušnjami. Skupina je pred kratkim zaključila zelo uspešno turnejo po Braziliji, nastopili pa so že tudi v Indiji, Tuniziji, Švici, Franciji in več drugih evropskih državah.

 

Pridružite se nam na glasbenem spektaklu, ki združuje moč rocka in eleganco simfonije!

Nakup vstopnic

Appetite for Symphony

10. nov. 20:00
Več terminov

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI