5. jan. 2024 20:00

Human Nature Live Show

?????? ???????? ???????? ??????? ??????? ??????? ????
Prirejata: VignaPR in Koda Events

Human Nature Live Show je vrhunska glasbena in vizualna izkušnja, ki prikazuje umetniški talent in glasbeni svet Michaela Jacksona, z dovršeno koreografijo, osupljivimi kostumi, skrbno izbranimi nadarjenimi glasbeniki, plesalci in spremljevalnimi vokalisti. Vse to zaokroža pevec Miguel Concha, ki zna ustvariti iluzijo, da je Michael Jackson spet na odru.

Občinstvu predstavi to, kar si je Michael zamislil kot zaključek in vrhunec svoje glasbene kariere. Gre za vse prej kot preprost poklon; gre za dovršen koncert, kjer vsaka podrobnost ostaja zvesta izvirniku.

Human Nature Live Show je dogodek za vso družino, ki je izvirno nastal iz iskrenega prijateljstva in skupne strasti do umetnika, ki je zapisan v glasbeno zgodovino ter navdihnil oboževalce vseh generacij po svetu.

Po mnogih gostovanjih na velikih svetovnih odrih je bila označena za najboljšo predstavo, posvečeno kralju popa Michaelu Jacksonu – s turnejo po najprestižnejših evropskih gledališčih se na koncertne odre vrača »Human Nature Live Show«. Prva uprizoritev v Sloveniji, tega dih jemajočega spektakla, bo na sporedu 4. januarja 2024 v Gallusovi dvorani! Koda Events

Slišali boste kultne uspešnice, kot so Thriller, Billie Jean, Smooth Criminal, Beat It in druge, izvedene tako, kot jih je Michael Jackson pripravljal za svoj zadnji veliki šov This Is It. Koda Events

Human Nature Live Show

4. jan. 2024 20:00
5. jan. 2024 20:00
4. jan. 2024 20:00
5. jan. 2024 20:00
Več terminov

30,00 | 37,00 | 42,00 | 49,00 | 54,90 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI