10. feb. 2023 19:30

The Beatles Symphonic

Prireja: Fest.si

Največji hiti nepozabne skupine »THE BEATLES« v izvedbi velikega simfoničnega orkestra Muzikon in vrhunske top skupine The Bestbeat!

Napovedujemo izjemen koncert, posvečen legendarni angleški pop in rock skupini THE BEATLES. Veljajo za najpomembnejšo, najvplivnejšo in najuspešnejšo glasbeno skupino vseh časov. Podrli so mnoge prodajne rekorde, med drugim več kot 50 uvrstitev na ameriški lestvici najbolj prodajanih singlov Hot 100, od tega 20 prvih mest. Od njihovega nastanka 1962 do danes so prodali več kot pol milijarde posnetkov, po nekaterih ocenah pa celo več kot 2 milijardi. Bili so prva pomembnejša rock skupina. Pomembno so vplivali na nastanek in razvoj kasnejših glasbenih skupin, tako v Britaniji kot po svetu. Mladina se je po njihovem vzoru branila striženja las, klasičnih vzgojnih prijemov in preživelih tradicij. Beatli so z leti rasli, se razvijali in postavljali modne, filozofske ter glasbene smernice. Njihovo huronsko popularnost v začetku 1960. let opisujejo z izrazom »Beatlemania«.

Zaradi vsega naštetega je nastal projekt THE BEATLES SYMPHONIC, kateri bo oživel vse njihove legendarne hite v simfonični preobleki tako za stare in nove ljubitelje legendarne skupine THE BEATLES. In vse to prvič v Sloveniji!

Ob velikem simfoničnem orkestru Muzikon bo nastopila skupina The Bestbeat - The Beatles Tribute Band, ena najboljših tovrstnih skupin, ki vas bodo z izvirno kostumografijo, plesno koreografijo, odlično interpretacijo popeljali po nepozabni zgodovini skupine THE BEATLES! Z nastopom v živo in vrhunskim šovom vas bo THE BEATLES SYMPHONIC popeljal nazaj v ta nepozabna nostalgična leta in ja od tega je že več kot 60 let.

Pravi balzam za oči, ušesa in dušo, tega se enostavno ne zamudi, se vidimo, ko se srečamo v CANKARJEVEM DOMU.

Beatlemania je tukaj!
 

 

The Beatles Symphonic

10. feb. 2023 19:30
10. feb. 2023 19:30
Več terminov

34,90 | 39,90 | 44,90 | 54,90 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

Gallusova dvorana

Naše dvorane

Razgibana zunanjost Cankarjevega doma sledi organizaciji v notranjosti, kjer na dvaindvajsetih prizoriščih domujeta kulturno-umetniški program in kongresno-prireditvena dejavnost. Dvorane so tehnično opremljene za prireditve vseh vrst in žanrov.

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI