26. okt. 20:00

The Frajle

Prireja: Predodrom d.o.o.

The Frajle – Nataša Mihajlović ter Jelena in Nevena Buča, regionalna senzacija iz Novega Sada, osvajajo občinstvo že od leta 2009. Njihov glasbeni slog je prepleten s pop zvokom, swing ritmi, panonsko melanholijo, ženskim humorjem, čarobnimi večglasnimi harmonijami in izvirno interpretacijo.

»Ambasadorke dobre zabave«, kot jih še imenujejo, polnijo koncertne dvorane, kjerkoli se pojavijo, ter osvajajo srca občinstva v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Hrvaški, Makedoniji, Črni gori in Sloveniji. Med njihovimi opaženimi nastopi v minulem obdobju so bili koncerti v ZDA, Avstriji, Belgiji, Nizozemski, Madžarski, Kanadi, Franciji in drugih državah.

Za njimi je že osem studijskih izdaj, imajo edinstven avtorski pečat, ki se sliši v skladbah Ich liebe dich, Štiklice, Fina, Kad se ljubimo, Ljubav na dar, Tamburaši, Prijatelj kot tudi pri interpretacijah drugih izvajalcev, kar jih uvršča med izvajalce z najbolj izvirno izvedbo pesmi, kot so Meni trebaš ti ali tradicionalne pesmi, kot so Jovano Jovanke, Tri metera somota, Dan ljubezni ali Evo banke, cigane moj. The Frajle so prepoznavne tudi po svojem edinstvenem odrskem nastopu in zapeljivih kostumih, poleg tega pa imajo za glasbeno podporo najboljše glasbenike iz regije.

Priljubljena tričlanska ženska skupina THE FRAJLE letos praznuje petnajsto leto delovanja.

The Frajle

26. okt. 20:00
Več terminov

25, 28, 32, 37, 44 EUR

Ivanka

Ivanka

Ivanka
najboljša spremljevalka na prireditve.

prijava

Bodite med prvimi ...

....  ki boste izvedeli, katere koncerte, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu,

© Cankarjev dom

Piškotki   Produkcija ENKI